Spoznajte nas

Čistilnica Jerman je družinsko podjetje, ki že 36 let profesionalno skrbi za nego oblačil in raznovrstnega tekstila. Trudimo se delovati kot družbi prijazno podjetje, s katerim je komunikacija lahkotna. Po dogovoru lahko oblačila tudi dostavimo.

Pri nas vam bomo pomagali, da boste vedno videti odlično, naj gre za srečanja, pomembne poslovne priložnosti ali pa preprosto za vsak trenutek, ko se želite počutiti odlično. Skrbimo za brezhibno čistočo in videz vseh vaših oblačil, tudi najboljših in najbolj zahtevnih pri čemer zagotavljamo daljšo trajnost oblačil, kot če bi jih čistili doma ali v običajni kemični čistilnici.

Skrivnost obnove tekstila zaradi katere so pri nas obdelana oblačila vedno videti kot nova je mešanica naše strasti in ljubezni do popolnega videza, najsodobnejše opreme enega samega proizvajalca, najnežnejših ekoloških čistil, najboljših sredstev za oplemenitenje tekstilij in posebno inovativnega načina sušenja, ki ohrani mehkobo več let. Posebej smo specializirani v storitvah profesionalnega strojnega in natančnega ročnega likanja (delikatnih) srajc, bluz in ostalih oblačil pri čemer minimalno obremenjujemo okolje.

ČISTILNICA JERMAN s.p.

Mateja Jerman Likar

Dunajska cesta 421

1231 Ljubljana-Črnuče

031 370 340

051 258 693

mateja.cistilnica@siol.net

 Čistilnica Jerman